Årets føl er kommet på siden

Så er vi klar til at præsentere de fine føl vi har fået i år. 3 flotte hingste og den skønneste hoppe efter Jazz på DuchessDawn. Hingstene kombinationerne er: Sir Donnerhall & Mai-TaiDanoisZodiac & GaiaZion samt ikke at forglemme Lord Leatherdale & DunjaschaLeopold. Se video og foto på deres sider. Til føllene 2014

2014’s første føl: Søbakkehus Leopold

Vi glæder os i denne tid! Følsæsonen på Søbakkehus 2014 er startet. Og sikke en fin start! Sæsonens første føl blev et meget fint hingsteføl efter Lord Leatherdale og vores tyske forælderhoppe Dunjascha e. Donnerhall.  Kvikke Leopold er højtstillet med en dejlig overlinje og meget lange ben. Vi glæder os til at se ham spadsere! Se den første video og billeder her

Faustino i træning hos Dressurstald Willum Thomsen

Faustino og JoachimStore flotte Faustino er nu klar til at starte sin egenlige uddannelse som dressurhest. Med sine store rammer har vi syntes at han skulle modnes langsomt og han har derfor fået tid til at vokse færdig her på Stutteriet. Nu er han i gode hænder hos Rune og Joachim som fremadrettet skal stå for hans videre uddannelse. Det bliver spændende at følge resultaterne!

To elitehopper på Søbakkehus

Der kom brev fra Dansk Varmblod forleden, med besked om at både GRDH Lindelygaards Mai-Tai og St.pr.st. Genua VI tilkendt elitestatus i Dansk Varmblod. Det er jo dejligt at mange års avlsarbejde giver resultater.

 

foel1

Mia-Bella som nr. 10 på DV’s dressurindex 2012

Mia-Bella er stadig blandt DV’s top 10 over Danmarks bedste dressurhopper.

Med et samlet index på 149 ligger Søbakkehus Mia-Bella nr. 10 på listen over Dansk Varmblods 2012 Dressur Index (ungheste index + championats index). Førstepladsen på dressurindex listen er Uno Donna Unique med et samlet index på 159. Mia-Bella’s mor Lindelygaards Mai-Tai ligger på plads nr. 41, men vi glæder os over, at Mai-Tai stadig har det højeste unghesteindex på 171, med Mia-Bella på andenpladsen med index 169.

Søbakkehus Gaia fik et flot hingsteføl

Natten til den 29. Maj folede Gaia og bragte et flot hingstføl til verden. Han er lige som sin helbror fra 2012 efter Cosmeo og hedder Søbakkehus Carlos. Se mere om Carlos.

Mia-Bella får ny rytter

Efter flere års sucessfuldt samarbejde, har vi på baggrund af anbefaling fra Hans-Jørgen og Dorthe Hoeck, besluttet at Mia-Bella fremover skal rides af Joachim Thomsen.

Vores sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella e. Blue hors Don Schufro / Midt West Ibi-Ligh har tidligere vundet dressurchampionatet for 4-års med Dorthe Hoeck i sadlen og det er alene på baggrund af anbefalingen fra Dorthe at  Søbakkehus Mia-Bella, er kommet til Dressurstald Willum-Thomsen.

Søbakkehus Mia-Bella er nu 6 år og står over for en videreuddannelse i dressur. Nete der har besøgt Mia-Bella hos Rune og Joachim for at se Søbakkehus Mia-Bella under sin nye rytter, er allerede meget tilfredse med det nye samarbejde og glæder sig til at se, hvad fremtiden vil byde for denne nye ekvipage. – Jeg glæder mig meget til at komme ud på stævnebanerne med Søbakkehus Mia-Bella, når først vi har fundet ind til hinanden. Med hjælp fra Rune er den første uge gået rigtig godt, fortæller Joachim.